wie ZIJN WIJ

Bij Shavers kunt u terecht voor een professionele kappersbehandeling. Wij luisteren naar uw wensen en geven u graag advies welke coupe het beste bij u past. Vorig jaar mochten wij ons 20 jarig jubileum vieren, in onze gezellige kapsalon aan de Blekerskade 14 in Alkmaar. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat u tevreden naar huis gaat. Wees welkom bij Liesbeth en het team van kapsalon Shavers.

ONS TEAM
liesbeth .jpeg
Liesbeth

In 1999 ben ik vol enthousiasme deze kapsalon gestart en doe dit nog steeds met veel passie. Ieder kapsel is anders en hierdoor blijft het een uitdaging. Ik probeer het verschil te maken met duurzame producten, zoals Davines en Happy Soaps.

jenn.jpeg
Jeniffer

Jennifer heeft veel ervaring als kapster en kwam ons team in 2011 versterken. Ze kan in haar vak haar creativiteit kwijt en houdt ervan om u te doen verbazen met een totale make-over. Inmiddels een bekend gezicht voor de vele vaste klanten. 

Samantha

Samantha heeft in 2008 bij Shavers haar kappersdiploma gehaald en is sinds kort weer terug in ons team, na ervaring opgedaan te hebben elders. De intieme sfeer van de kapsalon en de leuke collega's waren voor haar reden om weer bij ons aan de slag te gaan. 

Screen Shot 2020-05-10 at 16.18.22.png
Sandra 

Sandra is sinds 2018 freelancer bij Team kapsalon Shavers en knipt en kleurt op de dinsdagavond en zaterdagen. Ook is Sandra de aangewezen persoon om uw bruidskapsel te verzorgen, of gewoon voor een avond uit. Naast creative kapper is Sandra ook werkzaam als Visagist en Grimeur, en verzorgt graag uw make-up.

MILENKA 

Milenka is onze stagiaire en doorloopt momenteel haar 2e leerjaar van de kappersopleiding. Onder begeleiding van onze ervaren kapsters doet Milenka ervaring op bij het kleuren en maakt kennis met het reilen en zeilen van de kapsalon.