top of page
wie ZIJN WIJ

Bij Shavers kunt u terecht voor een professionele kappersbehandeling. Wij luisteren naar uw wensen en geven u graag advies welke coupe het beste bij u past. Vorig jaar mochten wij ons 20 jarig jubileum vieren, in onze gezellige kapsalon aan de Blekerskade 14 in Alkmaar. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat u tevreden naar huis gaat. Wees welkom bij Liesbeth en het team van kapsalon Shavers.

ONS TEAM
liesbeth .jpeg
Liesbeth

In 1999 ben ik vol enthousiasme deze kapsalon gestart en doe dit nog steeds met veel passie. Ieder kapsel is anders en hierdoor blijft het een uitdaging. Ik probeer het verschil te maken met duurzame producten, zoals Davines en Happy Soaps.

Screen Shot 2020-05-10 at 16.18.22.png
Sandra bakker

Sandra is sinds 2018 freelancer bij Team kapsalon Shavers en knipt en kleurt op de dinsdagavond, vrijdag en zaterdagen. Ook is Sandra de aangewezen persoon om uw bruidskapsel te verzorgen, of gewoon voor een avond uit. Naast creative kapper is Sandra ook werkzaam als Visagist en Grimeur, en verzorgt graag uw make-up.

Sandra jansen

Kapsalon Shavers is voor mij een super fijne plek om te werken, waar ik mij op mijn gemak voel en mezelf kan zijn, met de klanten en het team. Het is fijn om met natuurlijke producten te werken om een mooi eindresultaat te creëren.

sandra janssen_edited.jpg
bottom of page